ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man försökte sälja narkotika på nattklubb – till ledig polis

Gustaf Eriksson · 5 Feb 2013
Uppdaterad 6 Feb 2013
Man försökte sälja narkotika på nattklubb – till ledig polis

Man försökte sälja narkotika på nattklubb – till ledig polis Foto: Scanpix


Den villkorligt frigivne mannen tänkte sälja marijuana på en nattklubb i Stockholm. Men valet av kund blev olyckligt: Han försökte kränga knark till en ledig polis. – Det är ganska ovanligt att sådant här sker, säger Ove Hagdahl, stationsbefäl vid Södermalmspolisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var vid 05-tiden på söndagsmorgonen som den narkotikapåverkade mannen uppvaktade en tilltänkt kund på nattklubben Under bron på Södermalm i Stockholm med erbjudande om att köpa marijuana. Det mannen inte visste var att personen han försökte sälja till var en ledig polis. 

Polisen tackade nej till affärsförslaget och kroppsvisiterade mannen.  – Man hittade misstänkt marijuana på mannen och sedan anhölls han, säger Ove Hagdahl, stationsbefäl vid Södermalmspolisen. 

Nu har mannen släppts på fri fot, men han kommer sannolikt inte att kunna njuta av friheten så länge. Han har tidigare dömts för bland annat narkotikabrott och var vid tillfället villkorligt frigiven med prövotid.  – Han kommer få avtjäna sitt straff, men det är inte säkert att detta förlänger strafftiden, säger Ove Hagdahl, och fortsätter:  – Det är ganska ovanligt att sådant här sker. Vi brukar säga att det lyser polis om människor, även när de inte är i tjänst. Men om man är påverkad så kan ju omdömet brista.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro