ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man försökte ta selfie med björn – dödades direkt

David Peterson · 5 Maj 2018
Uppdaterad 5 Maj 2018
En man ska ha dödats efter att ha försökt ta en selfie med en björn i Indien.

En man ska ha dödats efter att ha försökt ta en selfie med en björn i Indien. Foto: Pixabay


En man ska ha dödats av en björn i Indien efter att han försökt ta ett foto på sig själv och djuret, skriver The Independet. Björnen attackerade mannen som enligt indiska myndigheter dog direkt av skadorna.

klar

Artikellänk är kopierad

Mannen var på väg hem från ett bröllop när han och hans sällskap såg den skadade björnen i distriktet Nabarangpur i östra Indien. De stannade och mannen bestämde sig för att närma sig björnen för att kunna ta en selfie tillsammans med djuret, skriver The Independent.

Medpassagerarna ska ha varnat mannen från att gå fram till björnen som gick till attack när mannen försökte ta bilden. En hund ska ha försökt avstyra björnens attacker men misslyckats.

Skogvaktaren Dhanurjaya Mohapatra uppger att mannen dog direkt av skadorna från björnen.

– Och björnen skadades också men vårdas nu, tillägger han, skriver The Independent.

Indien är det land där absolut flest människor dog i olyckor som uppståt på grund av selfietagande mellan 2014 och 2016, enligt en studie från förra året. Av totalt 127 selfierelaterade dödsfall under den tiden inträffade 76 i Indien, enligt studien från Carnegie Mellon University.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro