ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man gör slut öga mot öga”

NED EHRBAR Metro USA · 13 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

”Dumpa honom!” skriker Drew Barrymores nya film som har premiär i dag. Själv har hon bara en, väldigt fast regel för hur man gör slut: Det måste göras öga mot öga. Inga telefonsamtal, inga mejl, inga sms – och framför allt inte genom att ändra civilstånd på Facebook.– Ju äldre du blir, desto mindre okej är det att göra det via någon teknisk pryl, säger hon. Att vara öga mot öga är ett måste. Flyg, gör vad du kan, säger hon till Metro.

Men Drew Barrymores teknikfientlighet gäller inte bara hur man avslutar relationer. – Jag har fortfarande en hemtelefon och jag älskar att filma med gamla filmkameror, säger filmstjärnan som nyss fyllt 34.

Det är något hon har gemensamt med sin rollfigur Mary i ”Dumpa honom!”. Hon avskyr teknologi och försöker desperat och fruktlöst att dejta i Myspace- och Facebook-åldern.– Inga killar ringer längre. Det är bara sms, säger Barrymore. Barrymore har växt upp som kändis och hennes kärleksliv har länge granskats offentligt och en av motspelarna i ”Dumpa mig!” är expojkvännen Justin Long. En av sakerna som drog henne till filmen var det raka sättet den behandlar fallgroparna i det moderna dej-tinglandskapet.– Förr eller senare är man inte längre beredd att acceptera mindre än vad ditt hjärta vill, säger hon.

Och hur är det med ditt eget kärleksliv?– Män bygger broar om de vill ta sig någonstans. De kan hitta ditt telefonnummer om de verkligen vill, säger hon med ett skratt. Låt oss hoppas att de sedan inte skickar Drew ett sms ...

klar

Artikellänk är kopierad

NED EHRBAR Metro USA
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro