ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man greps med fickorna fulla av glass nära uppbruten glassbil

Joel Linde · 30 Sep 2015
Uppdaterad 30 Sep 2015
Suget efter glass tycks ha blivit för stort.

Suget efter glass tycks ha blivit för stort. Foto: Alamy


Övervakningskameror fångade två män i närheten av en glassbil som brutits upp och tömts på en låda glass. En av männen greps, och hade även narkotikaklassade tabletter på sig.

klar

Artikellänk är kopierad

En man i 40-årsåldern greps under natten till onsdag av polis i Gävle, misstänkt för att ha brutit sig in i en glassbil som stod parkerad på gatan. Han syntes på övervakningskameror över området, och polis kunde därför gripa honom kort efter händelsen, skriver de på polisens hemsida.

De påträffade honom då med två glassar i fickorna som han själv hävdade att han hade hittat. Men utöver de harmlösa glassarna visade det sig att mannen hade flera narkotikaklassade tabletter på sig, och enligt polis var han påverkad av annat än alkohol. Han misstänks därför även för narkotikabrott.

Glassbilen var uppbruten och ett paket glass saknades, och på filmen syntes två män, varav den ena är på fri fot. Den misstänkta glasstjuven som greps kommer att förhöras, men är nu frigiven av åklagare.

►LÄS MER: Bröt sig in på Lidl – åt chips och däckade på dasspapper

klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro