ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man häktad för våldtäkt mot barn

Daniel Olsson · 7 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Samma dag som den 28-årige mannen hade avtjänat sitt fängelsestraff för våldtäkt greps han igen. Denna gång för våldtäkt på en liten flicka.- Han nekar till brott, säger kammaråklagare Helena Treiberg-Claesson.Nekade gjorde mannen också i juli förra året då 28-åringen dömdes för att ha våldtagit en 18-årig kvinna, dottern i den Göteborgsfamilj som han då var inneboende hos.

Mannen sa då att han inte kunde ha haft sex med den unga kvinnan eftersom han var homosexuell. Göteborgs tingsrätt trodde inte på honom och han dömdes till två års fängelse och utvisning.

I slutet av förra året, medan mannen avtjänade sitt fängelsestraff, gjordes en anmälan om att mannen förgripit sig på en yngre flicka någon gång hösten 2005 till april 2006. Misstankarna har utretts under tiden som mannen avtjänade sitt straff och men när han i slutet av förra veckan frigavs och skulle utvisas greps han på nytt.

I helgen häktades 28-åringen för våldtäkt mot barn.

klar

Artikellänk är kopierad

Daniel Olsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro