ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man hittad sönderbränd i bastu – upptäcktes av dottern

Emmelie Wallroth · 22 Jan 2015
Uppdaterad 22 Jan 2015

Foto: NBC Miami


När mannen inte kom tillbaka från bastun blev hans familj orolig och började leta efter honom. När de öppnade dörren till bastun fick de en chock.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var på söndagen som den 68-årige mannen i Florida i USA lämnade en lapp till sin familj där han meddelade att han hade gått till bastun, rapporterar CBS Miami.

När flera timmar hade gått utan att mannen hade återvänt så gick hans dotter i väg för att leta efter honom. Men när dottern öppnade dörren fick hon se någonting som har etsat sig fast i hennes minne.

– När jag öppnade dörren tittade jag in, och där satt en man som var helt svart. Det var inte min pappa, säger dottern till CBS Miami.

Utanför bastun hängde hennes pappas kläder och hon förstod vad som hade hänt. Familjen berättar att de kunde se att mannens ”hud hade lossnat från kroppen”.

Enligt New York Daily News var mannen en van bastare då han behandlade sin neuropati med hjälp av värmen.

Familjens advokat, som har anlitats eftersom familjen planerar att stämma företaget och bostadsföreningen som förvaltar bastun, uppger för CBS att han tror att det var något fel på bastuns timer – och att värmen därför aldrig stängdes av.

– Men först och främst vill vi försäkra oss om att det inte utgör någon fara för de boende, säger advokaten Joseph Madalon.

Mannen ska nu obduceras för att en exakt dödsorsak ska kunna fastställas.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro