ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man knivhöggs i bålen – polisen jagar gärningsman

Josefin Svenberg · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014

Ännu har ingen gripits för mordförsöket på en man i ett bostadsområde i Kista sent på torsdagskvällen. Den knivskurne, en man i 20-årsåldern, blev knivhuggen flera gånger i bålen.

klar

Artikellänk är kopierad

Strax före midnatt på torsdagskvällen larmades polis och ambulans till Helsingörsgatan i Kista i västra Stockholm, där en man i 20-årsåldern blivit knivskuren.

– Mannen har fått ett flertal hugg, först och främst i bålen. Hans tillstånd är allvarligt men inte livshotande, säger Marie-Louise Nilsson, stationsbefäl vid Västerortspolisen.

Den knivskurne mannen fördes till Karolinska universitetssjukhuset i Solna och polisen har kunnat prata med honom.

– Men det gjorde oss inte klokare. Vi har inga uppgifter om någon gärningsman. Vi planerar dock att hålla ett mer regelrätt förhör med mannen när han har fått vård, säger Marie-Louise Nilsson.

Polisens tekniska undersökning avslutades på fredagsmorgonen, men det är oklart vad den gav. Man har även hållt flera förhör under natten. Under fredagen kommer fler personer att förhöras och andra utredningsåtgärder vidtas.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro