ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man mördade och styckade deras dotter – sa att det kändes toppen”

Natalie Demirian · 15 Jun 2017
Uppdaterad 16 Jun 2017
55-åringen har alltid velat döda någon, säger han.

55-åringen har alltid velat döda någon, säger han. Foto: TT


En 55-årig man från Michigan, USA, dömdes i veckan för att ha mördat och styckat en 42-årig kvinna, skriver People Magazine. Den dömde visade ingen som helst ånger för sitt brott när han dömdes till 45-70 års fängelse.

klar

Artikellänk är kopierad

Mördaren sa till en domare på måndagen att han inte på något vis är ledsen för vad han gjort.

Det var förra sommaren som mannen först sköt och sedan styckade den 42-åriga kvinnan efter att de träffats på en bar i Michigan.

Mannen berättade för polisen att de sedan gick hem till honom, men när kvinnan började prata om sin tidigare pojkvän blev mannen arg och sköt henne i benet. När han sedan skulle lägga bandage på benet sprejade kvinnan honom med försvarsspray och försökte fly. Då sköt han henne en andra gång, ett skott som dödade henne. Därefter använde han en motorsåg för att stycka henne. Sedan satte han eld på kroppen.

Mannen erkände i domstol att han alltid velat döda någon, även innan han träffade kvinnan.

”Nu fick jag möjligheten att genomföra något som jag länge har känt att jag var kapabel till. Det kändes toppen. Jag kände mig befriad på grund av det. Jag har aldrig mått bättre i hela mitt liv”.

Han berättade också att han valde att mörda kvinnan för att hon påminde honom om hans exfru och andra kvinnor från tidigare i hans liv.

Den mördade kvinnans föräldrar var närvarande i rätten.

”Jag hoppas att du aldrig kommer att få en bra dag igen. Jag hoppas att du lever i elände och smärta för resten av ditt liv”, sa mamman.

Kvinnans pappa sa att mordet på hans dotter borde leda till att staten återinför dödsstraffet.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro