ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man nedskjuten i Lövgärdet

Fredrik Beckman · 29 Okt 2013
Uppdaterad 29 Okt 2013

En man i dryga 30-årsåldern blev skjuten i Lövgärdet i Göteborg på tisdagsmorgonen. Han sköts i benet på en parkeringsplats.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var när mannen kom till en parkeringsplats vid Mejramsgatan som en svartklädd person ska ha kommit fram till honom och skjutit honom i benet. Det hela skedde strax före klockan halv nio på tisdagsmorgonen.

Mannen kunde själv ringa polisen som hittade honom skottskadad vid parkeringsplatsen. Enligt polisen flydde skytten till fots efter han avlossat skotten.

Polisen känner ännu inte till vad det skulle vara för motiv som låg bakom händelsen. Och man ser heller ännu inte kopplingar till alla de gängkrigsrelaterade skjutningar som varit senaste tiden.

Den skottskadade mannen är inte heller känd av polisen.

– Det är inte en man som är knuten till något gäng eller känd av polisen sedan tidigare, säger Joakim Hansson, biträdande vakthavande befäl på polisen i Göteborg.

Polisen letar nu efter skytten i området. Samtidigt knackar man dörr för att få tag i vittnen och genomför en teknisk undersökning på platsen.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Beckman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro