ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man nersparkad och rånad på väg till jobbet i morse

Josefin Svenberg · 29 Nov 2013
Uppdaterad 29 Nov 2013

Tre gärningsmän är på fri fot efter att ha misshandlat och rånat en man som var på väg till tunnelbanan tidigt på fredagsmorgonen.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var strax efter klockan fem på fredagsmorgonen som polis och ambulans kallades till Råcksta i västra Stockholm, sedan en man blivit rånad och misshandlad när han var på väg till jobbet.

– Mannen var på väg till tunnelbanan i Råcksta när tre gärningsmän gav sig på honom. Han fick ta emot både slag och sparkar, bland annat mot huvudet, och gärningsmännen tvingade av honom både bankkort, koder och mobiltelefon, berättar Sven-Erik Olsson på Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Mannen lyckades ta sig hem till sin bostad igen, och därifrån kunde hans fru larma polisen. Eftersom mannen sparkats i huvudet fick han följa med ambulansen till sjukhus för kontroll.

– Vi har inte gripit några misstänkta gärningsmän ännu. Initialt var signalementet på dem ganska vagt – de var klädda i korta, mörka jackor med huvor, säger Sven-Erik Olsson till Metro vid halv åtta-tiden på fredagsmorgonen.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro