ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man skickade kattbilder och rispade in kvinnans namn på sin arm – åtalas

Ida Gustafsson · 20 Feb 2016
Uppdaterad 20 Feb 2016
Kvinnan som klargjort att hon inte var intresserad kontaktades ideligen av mannen som skickade kattbilder, blommor – och bilder på sin underarm där han rispat in hennes namn.

Kvinnan som klargjort att hon inte var intresserad kontaktades ideligen av mannen som skickade kattbilder, blommor – och bilder på sin underarm där han rispat in hennes namn. Foto: TT


En kvinna i Skåne har fått kärleksmeddelanden, blommor och bilder från en man hon inte känner. Vid ett flertal tillfällen har han skickat bilder på sin arm där han rispat in hennes namn. Mannen åtalas nu för olaga förföljelse, skriver Skånska Dagbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var under våren 2015 som den 24-årige mannen kontaktade kvinnan. Hon visste då inte vem han har men svarade honom att hon inte var intresserad, skriver Skånskan. ► LÄS MER: Fängelse för olaga förföljelse 

Men mannen lyssnade inte utan kort tid därefter så mejlade han en bild till kvinnan med en bild på sin blodiga underarm, där han rispat in hennes namn. 

Sedan följde en tid då han skickade fler kärleksmeddelanden, trots att hon bett honom att sluta. Mannen skickade bland anat en bild på en gråtande katt med texten: ”När kommer du att förstå mig?”. 

Vi Facebook skrev han att han läste koranen för att hon skulle älska honom. Efter det beslutades det att mannen skulle ha kontaktförbud.► LÄS MER:  Ung kvinna trakasserade ex – skickade 2 699 sms

Något som mannen inte brytt sig om, utan han fortsatte att skicka fler kärleksbrev, blommor och ännu fler bilder på sin rispade underarm till kvinnan. Mannen har utöver det sökt upp kvinnan när hon varit ensam. 

Nu åtalas han för förföljelse och mannen har i förhör medgett händelserna, skriver tidningen. 

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro