ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man skjuten på gångstig i Solna

Anders Göransson · 9 Sep 2013
Uppdaterad 10 Sep 2013

En man skottskadades på en gångstig vid Råstasjön i Solna på måndagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

klar

Artikellänk är kopierad

Polis, tekniker och avspärrningar på Sjövägen efter att en person blivit skjuten i Solna i västra Stockholm på måndagskvällen. En man hittades skottskadad vid 18-tiden på måndagen vid en gångväg i Solna utanför Stockholm. Var på kroppen han träffats är inte känt, men skadorna ska inte vara livshotande, skriver Stockholmspolisen på sin hemsida. Polisen rubricerar det inträffade som mordförsök. Ingen misstänkt har gripits.
Polis, tekniker och avspärrningar på Sjövägen efter att en person blivit skjuten i Solna i västra Stockholm på måndagskvällen. En man hittades skottskadad vid 18-tiden på måndagen vid en gångväg i Solna utanför Stockholm. Var på kroppen han träffats är inte känt, men skadorna ska inte vara livshotande, skriver Stockholmspolisen på sin hemsida. Polisen rubricerar det inträffade som mordförsök. Ingen misstänkt har gripits.Foto: Johan Nilsson / SCANPIX

Skjutningen inträffade strax för klockan 18. Innan ambulansen kom fram ska den skadade mannen ha uppgett att de som skadade honom försvunnit från platsen i bil, uppger polisen på sin hemsida.

Mannen fördes till sjukhus. Skadorna är inte livshotande. 

Den skjutne har inte kunnat höras av polis ännu, eftersom han vårdas för sina skador.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro