ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Män som hittades döda i Surte var skjutna

Stockholm TT · 8 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Männen hittades döda vid halvåttatiden på onsdagsmorgonen av två privatpersoner som var på väg till arbetet. De döda männen låg intill en bil på en liten väg nära Surtesjön.

Under onsdagen arbetade polisens tekniker med att ta reda på männens identitet. -De är nu identifierade. Men anhöriga är inte underrättade så vill inte säga var de kommer ifrån eller hur gamla de är, säger Malin Sahlström, pressinformatör hos polisen i Västra Götaland, till TT. Kända av polisen-Det är personer som är kända av polisen sedan tidigare. De har, som vi kan se i dag, ingen gängtillhörighet över huvud taget, säger Malin Sahlström. Männen hade blivit skjutna. På vilket sätt vill polisen inte gå in på. -Vi väntar gärna med den typen av uppgifter utan konstaterar att de har blivit skjutna. Sen hur många skott och var och är sådana saker som vi vill kunna spara till vittnesförhör. Den bil som fanns på platsen har använts av en av de döda. Mannen var inte ägare till bilen men den var inte stulen. -Vi arbetar efter att brottet har skett tidigt på morgonen. Vi är intresserade av uppgifter på vad folk har sett från sextiden och framåt, till 7.30 ungefär. Ingen misstänkt Polisen har fått in tips och vittnen hördes under onsdagen.

Området kring platsen där männen hittades spärrades av och en teknisk undersökning pågick under onsdagen. -Man letar efter alla möjliga fynd. Men exakt vad det har gett är för tidigt att säga, säger Sahlström. Vägen leder upp till sjön och i området finns sommarstugor, en skjutbana och en scoutgård.

Polisen hade på onsdagen ingen person som var misstänkt för dubbelmordet.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro