ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Man tvingade kvinna till oralsex med kniv

Petter Sundsten · 28 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

VÅLDTÄKT. Den 24-åriga kvinnan lämnade efterfesten i Hallunda – och lägenhetsägaren följde med henne.Då tvingar han henne till oralsex.– Mannen hotade henne med en kniv, säger stationsbefälet Michael Johansson.Stockholmspolisen utreder nu flera våldtäkter som ska ha skett de senaste dagarna – varav en på en offentlig toalett i på Birger Jarlsgatan.

Hallundavåldtäkten inträffade natten till i måndags. Kvinnan hade varit på en restaurang på Söder och träffat en man. Hon följer med mannen hem till hans lägenhet där ytterligare en man finns. – Efter ett tag ska hon gå hem till en väninna som bor i närheten, säger Michael Johansson.Mannen följer med henne och våldtar henne under knivhot. Den 24-åriga kvinnan larmar polisen klockan 04.50. Under gårdagen gjordes en teknisk undersökning av brottsplatsen. Polisen har ingen exakt adress och ingen identifierad gärningsman.Samma kväll anmälde en kvinna att hon blivit våldtagen på en restaurang av fyra personer sent i måndags kväll. Men kvinnan försvann efter att ha gjort anmälan och polisen hade i går inte fått kontakt med henne.

Citypolisen utreder ytterligare en misstänkt våldtäkt. Natten till i lördags blir en kvinna i 20-årsåldern våldtagen på en offentlig toalett vid tvåtiden på Birger Jarlsgatan. Efter våldtäkten går han lugnt därifrån, enligt Patrik Lillqvist på Citypolisen. Polisen söker nu efter en man i 20-25-årsåldern, svenskt utseende, ljus hy, brunt axellångt bakåtkammat hår, brett käkparti, mörka jeans och blåvitrandig skjorta.

klar

Artikellänk är kopierad

Petter Sundsten
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro