ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Många är arga för att jag pratar om bajs"

Anneli Wikström · 25 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Hanna Fridén gör succé på Metrobloggen

klar

Artikellänk är kopierad

Efter endast tre dagar ligger Hanna Fridén tvåa på Metrobloggens topplista. Men trots succén är hon inte helt nöjd. – Det är bara att vara etta som räknas. För tre dagar sedan blev Hanna Fridén ny bloggare på Metrobloggen och det blev genast en självklar succé. Hon ligger tvåa på topplistan och den enda som har fler läsare än Hanna är Metros modeexpert Frida Fahrman. – Jag vill ju ligga etta förstås. Det är väl bara att vara bäst som räknas, haha. Jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt för att slå henne. Nej, allvarligt talat så tycker jag mycket om Frida så det är inte så att jag måste gå om henne, säger Hanna Fridén till metro.se.

Hanna lovar sina gamla och nya läsare att hon ska fortsätta skriva som hon vill. Det kommer att bli mer politik och mer extrema grejer. För tillfället håller hon på att känna in formen på den nya bloggen och hos sina nytillkomna läsare. – Några av de nya läsarna är väldigt förvirrade och arga för att jag pratar om bajs. De som läst min blogg tidigare vet att jag gjort det i flera år.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro