ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Mange Makers har gjort sommarens oväntade hit

Emma Björkman · 7 Jul 2011
Uppdaterad 8 Jul 2011

Här är sommarens mest oväntade hit. Musikvideon till Mange Makers låt Fest hos Mange” har visats 1,4 miljoner gånger på Youtube. – Det började som ett internskämt, säger Didrik Rastbäck.

klar

Artikellänk är kopierad

Tvåa på iTunes topplista och 1,4 miljoner visningar på Youtube. Stockholmskillarna i Mange Makers står för årets sommarplåga med låten ”Fest hos Mange”. – Låten började som ett internskämt mellan mig och Max (Henriksson). Vi gjorde den för ett år sedan, han beatboxade och jag sjöng. Sedan blev vi kontaktade av Peter (Balasz) som ville producera den, säger sångaren Didrik Rastbäck, som inte vill avslöja vem Mange egentligen är.

Han berättar att musikvideon gjorde de efter att ha pantat några burkar och köpt tomtebloss.

Att låten skulle bli så här stor kunde ingen av dem ana. – Det är kaos, men väldigt kul. Folk känner igen mig på stan, än så länge är det bara kul, säger Didrik Rastbäck.

Vad är det som gör att folk gillar låten så mycket? – Jag vet inte, det är en bra låt som är bra producerad och den sätter sig rätt hårt i huvudet.När är det fest hos Mange? – Hela tiden, hela sommaren. Vi bara kör.

Från vänster: Max Henriksson, Max Christensson, Didrik Rastbäck och Peter Balazs.
Från vänster: Max Henriksson, Max Christensson, Didrik Rastbäck och Peter Balazs.
klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro