ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

mannekängerna

Stockholm hannah sjostrom · 18 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Myriam om att bli finalvinnare i Göteborg: – Oj vad kul! Varför tror du att du hade den vinnande stilen i Göteborg? – Jag vet inte, men jag är ju rätt så "normal" men ändå lite kul, kanske, haha. • Om du vinner - vad ska du köpa till din höstgarderob? – Jag vill ha en snygg och stilren kappa som man kan ha många roliga accessoarer till. Och till det vill jag har ett par snygga stövlar och leggings.

Citat till bubblan: Min stil är bekväm, kreativ och rolig. Viktigast är att matcha rätt och ha roliga accessoarer!

.............

Karolina om att bli finalvinnare i Malmö: – Är det sant! Min kompis står här nu och håller mig i handen. Det trodde jag aldrig! År vad roligt! Varför tror du att du hade den vinnande stilen i Göteborg? – Jag vet inte. Jag har alltid fått höra att jag är annorlunda, men jag är inte jätte-extrem. • Om du vinner - vad ska du köpa till din höstgarderob? – Skor! Och en ordentlig väska som man kan ha överallt.

Citat till bubblan: Min stil har inga regler eller gränser. Jag gillar det roliga och jag vill kunna leka med kläder.

.................

Vahid om att bli finalvinnare i Stockholm: – Oj! Kul att höra! Varför tror du att du hade den vinnande stilen i Göteborg? – Jag vet inte - folk där ute är snälla. Och de gillar skön stil. Det skriker inte om mig men min stil är ändå genomtänkt och jag gillar detaljer. • Om du vinner - vad ska du köpa till din höstgarderob? – Jag vill ha en riktigt varm och skön jacka som kan ta mig genom vintern.

Citat till bubblan: Min stil är retroinspirerad med en touch av nytt! Jag blandar gärna och tar det bästa av varje stil.

.............

Jokern i Metro Mannekängtävlingen - hämtad från mailskörden från svenskar i hela landet: Johan Svensson, 18 år från Helsingborg: – Oj, oj, oj! Jag läste i tidningen om tävlingen och skojade med en kompis om att jag skulle vara med. Vad kul! • Varför har du en vinnande stil? – Jag försöker följa modet men jag handlar billigare. Det är svårt att ha en egen stil i dag eftersom man vet aldrig hur folk tolkar en. Vill man sticka ut gäller det ha självförtroende. • Har du någon stilförebild? – Jag gillar Martin Stenmarck. Han är lite rockig men är ändå lite snäll.

Faktaruta: Johan Svensson 18 Studerande Helsingborg

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm hannah sjostrom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro