ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mannen klagade på kvinna som ammade – fick lämna lokalen

Tomas Lundin · 31 Maj 2015
Uppdaterad 1 Jun 2015

Foto: TT


Mannen klagade på att en kvinna ammade sitt barn. Men det gick inte riktigt som han tänkt sig.

klar

Artikellänk är kopierad

En gäst på kafét Cheese and Buiscuits i Rockhampton, Australien, tyckte inte om att se en bebis avnjuta sin modersmjölk samtidigt som han sippade på sin latte. 

Mannen gick fram till disken och berättade för personalen att det var en kvinna som ammade i lokalen och att de kanske gjorde bäst i att be henne täcka för brösten.  ► LÄS MER: ”Amningshatarna borde skaffa en hobby”

Personalen förklarade att det var ett amningsvänligt kafé och att de inte alls tänkte säga åt kvinnan att skyla sig. Då gick mannen själv bort till kvinnan och sade åt henne att täcka över brösten.

”Som ni förstår bad vi gästen vänligt att lämna lokalen, men det var fortfarande pinsamt för den unga mamman”, skriver kafét i ett Facebookinlägg som fått stor spridning, inte bara i Australien utan även i andra länder.

De beskriver hur mamman satt med sina vänner och sitt barn på innergården och att mannen hade kunnat satt sig utom synhåll. Det var ett svar han inte var nöjd med.

Personalen hyllas i hundratals kommentarer till Facebookinlägget. 

”Du skulle ha serverat honom kaffe på toaletten med en filt över huvudet”, skriver en person. 

LÄS MER
”Han tyckte inte att jag skulle vara kvar”
klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro