ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mannen rev familjens hus utan att berätta för frun

Tobias Berg · 21 Jan 2015
Uppdaterad 21 Jan 2015
48-åringen tycker själv att han inte gjort något fel när han rev huset utan att berätta för frun.

48-åringen tycker själv att han inte gjort något fel när han rev huset utan att berätta för frun. Foto: Skärmdump NBC


klar

Artikellänk är kopierad

En 48-årige New York-bo har fått problem med både lagen och sitt äktenskap efter att han rivit familjens hus utan tillstånd och utan att berätta för sin fru.

Det var i måndags som 48-åringen fick nog av att hans och fruns hus var i så dåligt skick. Efter att ha misslyckats med att få ett tillstånd för att riva huset, eftersom det var en helgdag, beslutade han sig för att ta saken i egna händer och hyrde en bulldozer. När polisen anlände för att gripa honom var han mitt uppe i rivningen och det visade sig snart att hans fru, som köpt huset, inte hade en aning om makens rivning.

– Hon var väldigt arg. Hon stod mitt i gatan och skrek, säger en granne till NBC.

Mannen själv tycker dock inte att han gjorde något fel när han rev huset eftersom han försökte ringa frun innan han påbörjade rivningen men inte fick något svar. Dessutom menar han att han lyckats reda ut det hela med sin fru.

– Hon har kommit över det nu och vi är sams. Vad kan jag säga, jag är en bra make, säger han i en intervju med NBC.

Mannen och hans fru hade också flyttat ut ur huset några veckor tidigare men hans fru hade fortfarande tillhörigheter kvar i huset och hans tillgrepp kommer också få ett rättsligt efterspel.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Berg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro