ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mannen utan minne avslöjad

Daniel Boman · 29 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Mannen utan minne minns - i alla fall en del - han har nämligen surfat in på sin egen hemsida.

Mannen utan minne minns - i alla fall en del - han har nämligen surfat in på sin egen hemsida. Foto: Efterlyst/TV 3:


klar

Artikellänk är kopierad

När mannen utan minne först påträffades talade han engelska och hittades utanför polishuset i Malmö. Nu har han avslöjats – efter att ha surfat in på sin egen hemsida

Den man som för tre veckor sedan dök upp utanför polishuset i Malmö och sa att han inte visste vem han är har avslöjats som en bluffare. I går berättade tv-programmet ”Efterlyst” hur mannen gått in på en dator på stadsdelsförvaltningen i Malmö och surfat in på sin egen hemsida. Något som personalen reagerade på eftersom de kände igen honom från tidningar och tv.

– Det verkar som om han har hittat på det hela och vi har fått hjälp av tysk polis att identifiera honom, säger Anders Lindskog vid polisen i Malmö, till ”Efterlyst”.

Programmet uppger att mannen är 65 år och har en fru i Berlin. Själv säger han att han gått in på hemsidan av misstag och vet inte hur han hamnat i Sverige. Inom de närmaste dagarna kommer mannen att föras till Tyskland.

klar

Artikellänk är kopierad

Daniel Boman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro