ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mannen var missnöjd med knarket – gick till polisen

Johan Wikén · 9 Maj 2015
Uppdaterad 9 Maj 2015
Scott Goodwin uppmanar andra att komma till polisen om de är missnöjda med narkotikaköpet.

Scott Goodwin uppmanar andra att komma till polisen om de är missnöjda med narkotikaköpet. Foto: Eva Lindblad


Narkotikan var inte av den kvalitet som mannen önskade sig. Då gick han till polisstationen – och ville göra en anmälan.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen Scott Goodwin har skrivit om händelsen på Polisen i Växjö/Alvestas Facebooksida. Han beskriver hur en man hade kommit till polisstationen för att anmäla någonting. Mannen var lite stökig så en patrull kallades till receptionen.

”Men han hade försvunnit innan patrullen kom fram. Sedan fick vi höra att han var missnöjd med kvalitén på narkotika som han hade köpt och ville anmäla det till polisen men ångrade sig i sista minuten”, skriver Scott Goodwin bland annat.

Polismannen uppmanar även andra som är missnöjda med narkotikaköp att höra av sig till polisen, med viss ironi. Scott Goodwin säger till SVT att han inte har varit med om något liknande i Sverige tidigare.

– Nej, det är väldigt ovanligt. Jag vet att något liknande hände i Australien som jag kommer ifrån, men jag har själv inte fått in någon sådan anmälan innan.

Efter bara två timmar hade nästan 10 000 personer gillat Facebookinlägget. Vissa riktade dock kritik mot att han "raljerade" och ”hånade” missbrukare.

– Jag tror de vill läsa det fel och söker saker att kritisera. De flesta uppskattar och har gillat det, säger Scott Goodwin till SVT.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Wikén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro