ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Måns: Ångest att discohångla när man är kändis

Karolina Skoglund · 8 Maj 2015
Uppdaterad 24 Maj 2015

Foto: TT


Förra veckan hade webbtv-programmet Fråga mig” premiär, då Zara Larsson var gäst. Nu är det Måns Zelmerlöws tur att sätta sig i frågestolen. Givetvis tog Metro pulsen på honom inför programmet.

klar

Artikellänk är kopierad

Vilken är den värsta frågan du fått från en journalist under dina år i branschen?– Det var en gång en journalist som fått höra att jag blivit tagen i tullen med en jäkla massa knark på Arlanda. Och det hade jag ju absolut inte.

Du har kallats Mums Mums i bra många år nu. Är det jobbigt? – Nej, jag tycker det är rätt kul. Mums Mums är ju rätt gott.

Tycker du själv att du är mums mums? – Nej. Det är klart att jag hellre velat vara något coolare. Typ… jag vet inte vad det skulle vara, men något som inte är fullt så sött som Mums Mums. Men jag kan acceptera det ändå.

Är du på väg mot en coolare image? – Jag vill ju det. Men jag vettefan. Jag hade ett år, i fjol, som jag tänkte att nu ska jag bli bad boy. Men det gick ju inte alls. Nu har jag nog hittat ett mellanting där jag inte går omkring i fluga på 7-eleven varje dag men ändå inte försöker se medvetet cool ut.

Har du några kompex? – Ja. För min kropp. Röven är jag inte helt nöjd med. Jag har en fotbollsröv som jag tycker är lite plufsig. Jag skulle vilja ha en fastare röv.

När discohånglade du senast? – Det var nog för en och en halv vecka sedan.

Vilken är den största baksidan med att vara en offentlig person? – Det innebär lite mer ångest efteråt, när man discohånglat.  

Du ska snart representera Sverige i Eurovision. Hur har hanterat anklagelserna om plagiat som figurerat?– Den om låten tyckte jag inte var så jobbig. När jag suttit och jämfört låtarna kan stämningen och uppbyggnaden kan mycket väl vara i samma land. Men tonmässigt finns det inte ens två eller tre toner som är samma. Däremot tycker jag att plagiatanklagelserna mot streckgubben var lite jobbiga. För där kände jag att det är svårt att säga. Det är fifty fifty om det är plagiat eller ej. Så tog vi det säkra för det osäkra och klädde om honom för Eurovision.

Vad ska du finslipa på inför Eurovision? – Jag har inte varit på gymmet på tre veckor så jag måste verkligen tillbaka.

Göra någonting åt den där plufsiga hängrumpan?– Ja, alltså herregud (skratt).

Ställ din fråga till Måns nedan

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro