ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Måns och Agnes är julens kärlekspar

Johan Darin · 28 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I ”Idol”-finalen 2005 möttes de första gången – nu förenas Måns Zelmerlöw och Agnes Carlsson i en kärlekssprakande duett i MQ:s julkampanj.– Det var kemi från första kyssen!, säger Måns Zelmerlöw.Måns har radat upp succéer efter ”Idol”.

Överallt har han dykt upp som gubben i lådan. Nu blir han också MQ:s affisch-namn i jul.– Det är klart att jag känner att jag vill spy på mig själv ibland. Men det här var för bra för att tacka nej till.

Agnes Carlsson har verkat i det tysta sedan den snöpliga diskvalificeringen från förra årets melodifestival. Stjärnan är mitt uppe i inspelningen av tredje plattan. Hon är uppspelt över samarbetet med  ”Idol”-kollegan.– Det är skitkul när man vet att det blir bra, säger hon i logen mellan tagningarna.

Regissör är Magnus Tear, bland annat känd för en roll i Icareklamerna. Han är nöjd med valet av skådisar.– De är superproffs. Jag tror att ”Idol” är en fantastisk skola i disciplin och koncentration, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Darin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro