ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Måns om allsången: Som att ha semester”

Emma Björkman · 4 Jun 2012
Uppdaterad 4 Jun 2012
Måns om allsången: ”Som att ha semester” I augusti förra året blev Måns Zelmerlöw singel efter att ha varit ihop med Marie Serneholt i tre år. Han ser gärna att nästa flickvän inte är känd. – Det skulle vara positivt att vara ihop med en okänd tjej. Mitt och Maries förhållande var publikt och det gjorde uppbrottet ännu svårare. Men det finns ingen kandidat, säger han.

Måns om allsången: ”Som att ha semester” I augusti förra året blev Måns Zelmerlöw singel efter att ha varit ihop med Marie Serneholt i tre år. Han ser gärna att nästa flickvän inte är känd. – Det skulle vara positivt att vara ihop med en okänd tjej. Mitt och Maries förhållande var publikt och det gjorde uppbrottet ännu svårare. Men det finns ingen kandidat, säger han. Foto: Gustav Gräll


Om tre veckor sjungs premiären av årets Allsång på Skansen” in. Måns Zelmerlöw leder musikprogrammet för andra året i rad. – Jag vill få dit Loreen, Laleh, Lykke Li och Robyn, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 26 juni tar Måns Zelmerlöw, 25, ton i årets första ”Allsång på Skansen”. Han säger att sommarjobbet är så roligt att det ”känns som att ha semester”. Det kan bli ytterligare ett år med sångprogrammet. – Vill SVT ha mig får jag fundera på det. Jag har svårt att se mig på Sollidens scen om sju år men man ska aldrig säga aldrig, säger Måns Zelmerlöw.

Vilka är dina drömgäster i ”Allsång på Skansen”?– Det är klart att jag skulle vilja ha dit de största namnen i världen men det kommer inte att hända. På den svenska sidan vill jag få dit Loreen, Laleh, Lykke Li och Robyn. Det är brudarna som står för störst avtryck just nu, säger han.

Nästa år hålls som bekant Eurovision Song Contest i Sverige och Måns Zelmerlöw skulle gärna axla programledarrollen.  – Det är bland det största man kan få göra men konkurrensen är stor. Fast jag pratar franska så det kanske kan hjälpa mig, säger han. 

I höst ska Måns Zelmerlöw släppa ett nytt album. Han har velat röra sig bort från ”Cara mia”-fåran och satsar på ett sound som är ”lite John Mayer möter The Killers och Coldplay”.  – Jag vill visa att det bakom skratt och leende finns en tänkare. Vad jag grubblar på? Allt – livet, kärleken och framtiden, säger han. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro