ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Måns Zelmerlöw: "Allsång på Skansen känns inte som ett jobb"

Emma Björkman · 2 Jul 2013
Uppdaterad 2 Jul 2013

Måns Zelmerlöw har Sveriges mesta sommarjobb som programledare för Allsång på Skansen”. För Metro berättar han om hur det är att jobba när kompisarna är lediga, vilket sommarminne han helst vill glömma och när han somnade på ett båtdäck i solen i fyra timmar.

klar

Artikellänk är kopierad

Trots jobbet som programledare i ”Allsång på Skansen” kommer Måns Zelmerlöw att få ledig tid i sommar.  " Då ska jag åka till Bjärehalvön där familjen har ett sommarställe. Det är riktig sommar för mig och det är där jag har spenderat alla mina somrar, säger han. Här är han tillsammans med sin labradorvalp Messi."
Trots jobbet som programledare i ”Allsång på Skansen” kommer Måns Zelmerlöw att få ledig tid i sommar.  " Då ska jag åka till Bjärehalvön där familjen har ett sommarställe. Det är riktig sommar för mig och det är där jag har spenderat alla mina somrar, säger han. Här är han tillsammans med sin labradorvalp Messi."Foto: Anders Wiklund/Scanpix
klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro