ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Måns Zelmerlöw: Jag har längtat efter detta så länge

Anneli Sandberg · 14 Mar 2015
Uppdaterad 14 Mar 2015

Måns Zelmerlöw vann Melodifestivalen 2015. Metro träffar en lycklig och nästan gråtmild segrare efteråt. Det är helt magiskt”

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

Måns Zelmerlöw får, precis som väntat, representera Sverige i Eurovision song contest i maj. När Metro träffar honom i Friends arens en kort stund efter vinsten är han glansig i ögonen och strålar av lycka. – Det är helt magiskt! Jag är så glad och tacksam. Jag har längtat efter detta så länge och nu får jag äntligen stå som segrare av Melodifestivalen, säger han. När vågade du tro att det skulle hände? – Jag vågade inte ta ut segern i förskott efter juryrösterna. Det misstaget har jag gjort en gång tidigare och det gör jag inte om. Jag sa till och med till låtskrivarna att vi inte kommer att vinna så ta inte ut någon seger i förskott. Jag förstod inte att jag vann förrän vi var två kvar och de sa melodi nummer fyra. Då fattade jag att det var klart. Och den känslan alltså! Det bara pumpade adrenalin i kroppen! Om Måns Zelmerlöw kommer att ändra något i det väldigt omtalade numret eller inte låter han vara osagt. – Något ska vi säkert göra men vi måste först se vad man får och inte får göra. Jag känner mig säker i den låt och det nummer vi har och jag tror att den borde gå bra i Eurovision. Hur ska du fira i kväll? – Jag ska fira med så mycket kramar och så mycket skumpa och så mycket dans på borden som det bara går. Och jag ska vara uppe sent sent!

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro