ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Manuel fick 30 000 gratulationskort på sin 30-årsdag – efter vädjan på Facebook

Karolina Skoglund · 24 Nov 2014
Uppdaterad 24 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Manuel Parisseaux, som har Downs syndrom, fick mer än 30 000 gratulationskort på sin 30-årsdag efter att familjen postat ett inlägg med en önskan om det på Facebook, skriver BBC. 

Enligt kanalen fick Manuel så många gåvor och kort att postkontoret tvingades leverera dem till hans hem i Calais, Frankrike, med en lastbil. För att få plats med allting har de nu ställt gåvorna i ett närliggande garage. 

– Vi fick kort överallt ifrån: Sri Lanka, Chicago, Hongkong, säger mamman Jacqueline Parisseaux till BBC och fortsätter:

– Jag förstår inte varför det blev så stort. Manuel är som oss, och han är rörd till tårar.

I Facebookstatusen, som familjen postade i början på november, skrev de bland annat: "Jag skriver för att be dig att ta ett par minuter för att skicka honom ett kort och att vidarebefordra denna information till dina vänner så att kedjan inte bryts” och "Jag tackar er alla för er gest, det kommer att göra min Manuel så glad."

Inlägget fick, enligt  BBC, 120 000 "gilla-markeringar" så snabbt att Facebook vid ett tillfälle undersökte om huruvida det rörde sig om ett företag. 

Familjen kommer att behålla alla kort men säger att det kommer att vara lite svårt att besvara allihop. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro