ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Manusförfattarna: Vi har målat in oss i ett hörn

Anneli Sandberg · 30 Sep 2013
Uppdaterad 30 Sep 2013

I kväll drar den tredje säsongen av Homeland” igång på SVT. Och efter ett explosivt avslut av den andra säsongen så hade manusförfattarna svårt att ta serien vidare.

klar

Artikellänk är kopierad

Alex Gansa, en av seriens manusförfattare, berättar för New York Daily att det uppstod problem med att utveckla Brody, som spelas av Damian Lewis.

– När vi träffades tidigt i år för att skriva så insåg vi hur mycket vi målat in oss själva i ett hörn. Vår huvudperson var världens mest eftersökta man.

Förutom att Brody skulle utvecklas så var det viktigt för manusförfattarna att hålla liv i den spännande relationen mellan Brody och Carrie Mathison, som spelas av Claire Danes. De ville också ha kvar Brodys fru Jess (Morena Baccarin) och deras dotter Dana (Morgan Salor) i handlingen.

– Vi frågade folk om de brydde sig om Jess och Dana och svaret var att de fortfarande är intressanta. Vi alla vet, eller tror att vi vet, vad Brody är. Hans dotter undrar fortfarande: ”Är han en förrädare?”, säger Howard Gordon, exekutive producent för ”Homeland” till New York Daily.

Tredje säsongen av ”Homeland” startar i kväll klockan 21.45 på SVT1.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro