ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Maradonas förklaring efter bilderna: "Finns mycket Diego kvar"

Filip Häggberg · 27 Jun 2018
Uppdaterad 27 Jun 2018
Maradona följde Argentinas match mot Nigeria på läktaren.

Maradona följde Argentinas match mot Nigeria på läktaren. Foto: Getty Images


Bilderna på Diego Maradona under Argentinas match mot Nigeria oroade många – och det kom uppgifter att den tidigare superstjärnan fått uppsöka sjukhus. Men nu ger han själv lugnande besked.

klar

Artikellänk är kopierad

Diego Armando Maradona, av många ansedd som världens absolut bästa fotbollsspelare genom tiderna, följde sitt Argentina i den avgörande gruppspelsmatchen mot Nigeria från läktaren.

Och om matchen var en berg- och dalbana var Maradonas gestikulerande detsamma. Han hamnade i tv-kamerornas blickfång flera gånger – och blandade att se ut att sova med att vråla och göra vilda gester, och häckla motståndarsupportrar.

Efter matchen kom rapporter om att 57-åringen fått föras till sjukhus, men det tillbakavisades samma kväll.

Nu har Maradona själv gått ut med en förklaring på sin Instagram – med en bild där han kontrolleras av sjukvårdspersonal.

”Jag vill berätta att jag mår bra och att jag inte uppsökt sjukhus. Under matchen mot Nigeria hade jag ont i nacken och led av blodtrycksfall. En läkare undersökte mig och rekommenderade mig att gå hem. Men hur skulle jag kunna lämna en match som gällde precis allt? Jag skickar en kyss till alla och tackar för stödet. Ursäkta att jag skrämdes, det finns fortfarande mycket Diego kvar”, skriver Maradona.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Häggberg
Filip Häggberg
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro