ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Maraton är den ultimata semestern"

Johan Kellman Larsson · 20 Nov 2011
Uppdaterad 1 Jun 2012

Programledaren Claes Åkeson älskar USA men har inte mycket till övers för Island. I resväskan packar han alltid ner löparskorna som är viktigare än passet, enligt Claes.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – En resa till New York är aldrig fel. Själv gör jag den helst i november i samband med New York Marathon. Att strosa runt i New York några dagar före loppet och insupa atmosfären för att därefter genomföra världens roligaste maratonlopp är den perfekta semestern. Jag gillar att vara aktiv på semestern. Träning är centralt för mig, både på semester och på resa.Värsta resminnet … – Island! Givetvis slående natur, men i övrigt tyckte jag bara att det var jävligt kallt. Och så luktade det fisk. Och så var det dyrt. Och så var det regnigt. Och så blev jag sjuk. Och så började det regna ännu mer. Nej, det var ingen höjdare.Favoritresmål … – Jag skulle nog säga att USA i alla former och i alla väderstreck är favoriten. Det är någonting med det där galna landet som passar mig. Jag trivs där helt enkelt. Om vi ska hålla oss inom Europa säger jag utan att blinka Italien. Maten, vinet, språket, klimatet, naturen, fotbollen, människorna! Allt utom ekonomin då…Det packar jag alltid ner i resväskan … – Löparskorna! Det är fan viktigare än passet. En annan sak jag aldrig glömmer är nyfikenheten. Det första jag gör på hotellrummet … – Byter om för att sticka ut och springa. Det är alltid det bästa sättet att suga åt sig intryck från en ny omgivning. Och så lär man sig snabbt att hitta. Restipset … – Snåla inte på pengar till boendet. Ska man ut och resa så ska man bo bra.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro