ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Marcella testar Jimmy Choos H & M-kollektion

Lotta Imberg, fotograf · 11 Nov 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Gillar du rock och glamour får du julafton på lördag  H & M:s Jimmy Choo-kollektion är en orgie i höga klackar, läder och fransar – och i fina material. Metros moderedaktör Marcella Mravec har testat och betygsatt.

Byxorna är svåra att få på

Skorna är exakt det man vill ha av Jimmy Choo – ormskinn, nitar och galenskap. Skinnbyxorna är faktiskt sköna – men liksom skorna är de ganska svåra att få på sig. Toppen är väldigt snygg på, men personligen är jag rätt trött på paljetter. Väskan är ett prisvärt köp.

Byxor 1 499 kronor, topp 599 kronor, väska, 1 999 kronor, skor 799 kronor, armband 299 kronor.

Finaste ryggen

Klänningen är både skön och snygg, och ryggen är så fin att man nästan får backa in på festen. Den funkar både med bältet, eller utan. Skorna är en fin kombination av svart och blått, men det är tveksamt om man klarar av att går runt i dem en hel party-kväll.

Klänning, 1 999 kronor, Skor, 799 kronor, bälte, väska, 799 kronor.

För både fest och vardag

Enkel klänning med trendigt ”one shoulder”-snitt. Materialet känns, liksom i resten av kollektionen, fint. Den här blir nog ett väldigt användningsbart köp. Klänningen funkar på de flesta typer av tillställningar, och funkar även när du vill vara vardagsfin. Skorna är faktiskt både snygga – och sköna.

Klänning, 1 999 kronor, Skor, 1 299 kronor, armband, väska 599 kronor.

Markerade axlar

Väldigt skön på, och tjusig med sina markerade axlar. Funkar också med eller utan bälte i midjan. Kanske kan den bli lite svårburen, här gäller det att tänka på hållningen. Skorna känns inte speciellt spännande, det finns roligare varianter i kollektionen.

Byxdress, 599 kronor, skor 799 kronor, väska 499 kronor, armband 299 kronor., halsband 399 kronor.

Nu går vi på country-gala

Jag känner mig som Taylor Swift på väg till någon härlig countrygala i den här klänningen. Hurra! Man behöver inte ha mycket accessoarer till den här klänningen, matcha bara med en liten, enkel kuvertväska. Skorna har snygga detaljer och passar bra till klänningens western-känsla.

Klänning, 1 999 kronor, Skor 799 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Lotta Imberg, fotograf
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro