ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mardrömmen inför majorn – Fnatic utslagna i gruppen på Masters

Erik Glanell · 30 Aug 2018
Uppdaterad 30 Aug 2018
Att William "Draken" Sundin spelade bra på Train

Att William "Draken" Sundin spelade bra på Train Foto: Adela Sznajder/Dreamhack


Ett svenskhopp mindre. Det är resultatet av torsdagens matcher i Dreamhack Masters där Fnatic slogs ut efter förlust mot Heroic.

klar

Artikellänk är kopierad

Dreamhack Masters Stockholm är det sista genrepet inför Faceit-majorn. En sista chans för lagen att få besked om hur de mäter sig med den absoluta världseliten innan den stora sammandrabbningen i London. För svenskarna i Fnatic blev beskedet inte vad de hade hoppats på. Snarare en mardröm.

Efter att ha förlorat sin första match mot Optic under onsdagen var det vinna eller försvinna som gällde för den svenska femman. Heroic, med två svenskar i truppen, stod för motståndet i bäst av tre-matchen.

Heroic vann Mirage och Fnatic tog hem Inferno och avgörandet utspelade sig på Train. En karta som när dammet lagt sig, efter storspel från Andreas ”MODDII” Fridh, gick till Heroics favör med 16–11. Ett resultat som stoppade Fnatic från vidare spel i Dreamhack Masters och chansen att få spela framför hemmapubliken i Globen.

Det undermåliga resultatet skapar sannolikt oro i Fnatic-lägret inför majorn som väntar inom kort.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro