ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Margaret vill vinna svenska folkets hjärtan

Anneli Wikström · 10 Feb 2018
Uppdaterad 10 Feb 2018

Polska popartisten Margaret hade en stor hit med Cool me down” under 2016. Nu tänker hon fortsätta rida på framgångsvågen i Sverige genom att vara med i Melodifestivalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Du kan knappast ha missat att höra Margarets ”Cool med down” som spelades om och om igen på radio för drygt ett år sedan. Polska sångerskan Margaret är nu tillbaka för att vinna den svenska publikens hjärtan. I Melodifestivalens andra deltävling tävlar hon med låten ”In my cabana”.Varför vill du vara med i svenska Melodifestivalen?– Jag har tittat på Melodifestivalen tidigare och har alltid slagits av hur bra det är gjort. Hela produktionen, showen, det är sån hög nivå! Och för en popartist som mig så är det en bra plats att synas på. Jag har haft två hittar i Sverige och därför var det en bra plats att fortsätta synas på, säger hon när Metro träffar henne.

LÄS MER
Liamoo om favoritskapet i Melodifestivalen: "Det oroar mig"

Tror du dina fans kommer gilla den här låten lika mycket?– Jag vet inte. Personligen älskar jag låten. Vissa låtar bara fastnar i ditt huvud och du kan inte bli av med dem. Det här är en sån låt. Det kan vara både bra och dåligt.

Hur beskriver du låten?– Det är en uptempolåt, en sommarsång med lite latino-wibe i sig. Den är sexig, den handlar om att ha roligt, säger Margaret.

Vad tror du om dina vinstchanser?– Jag har inga förväntningar. Jag fokuserar på mitt framträdande. Jag vill vara stolt över det jag gör, göra mitt jobb och fokusera. Jag kan inte göra mycket mer. Gillar folk min låt så röstar de, annars – shit happens. Jag kan inte göra mycket mer än att göra ett bra framträdande.

Fakta: MargaretÅlder: 26 årBor: PolenAktuell: I Melodifestivalens andra deltävling med låten ”In my cabana”

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro