ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Marias mamma var bulgarisk prostituerad"

Metro · 24 Okt 2013
Uppdaterad 24 Okt 2013
Paret som tagit hand om flickan i den romska byn har ställts inför rätta, misstänkta bland annat för att ha rövat bort flickan.

Paret som tagit hand om flickan i den romska byn har ställts inför rätta, misstänkta bland annat för att ha rövat bort flickan. Foto: Getty Images


Den biologiska mamman till den lilla flicka som ska ha tagits om hand av paret Salis-Dimopoulou i Grekland var prostituerad från Bulgarien. Enligt paret blev de kontaktade av kvinnans hallick och pojkvän när flickan var nyfödd.

klar

Artikellänk är kopierad

Maria "såg ut som en barbiedocka", enligt paret som tagit hand om henne.
Maria "såg ut som en barbiedocka", enligt paret som tagit hand om henne.Foto: Scanpix

– Hon såg att hon såg ut som en barbiedocka, en fantastisk barbiedocka. Och barnet grät i hennes armar, säger Marietta Palavra, parets advokat, till den amerikanska tv-kanalen NBC.

Enligt NBC sa Paret Salis-Dimopoulou från början att de var flickans biologiska föräldrar men backade från historien sedan ett DNA-test visade att de inte var släkt. Enligt DNA-tester matchar ”Marias” DNA inte heller någon i Interpols register över försvunna personer.

En talesperson för organisationen Smile of the child säger till Ekstra Bladet att de inte vill kommentera upplysningarna från advokaten.

LÄS MER
Paret som tog hand om "Maria" inför rätta

– Det är något för polisen, säger Panagiotis Pardalis, och tillägger att flickan fortfarande är på sjukhus och mår efter omständigheterna bra.

LÄS MER
Romer oroade över traffickingstämpel
klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro