ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Marie är först ut – men vem åker ut?

TT Spektra · 4 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Amanda fick som hon ville och avslutar hela finalen. 

Amanda fick som hon ville och avslutar hela finalen. 


klar

Artikellänk är kopierad

Varenda sekund av finalveckan är fullbokad för Amanda Jenssen och Marie Picasso.Efter att ha förkunnat att de båda helst vill ha startnummer två, och efter viss förvirring om reglerna i sten, sax och påse, räknar de ner: Ett, två, tre! Marie vinner och får välja kuvert, men drar fel och blir den som får sjunga först i Globen på fredag.– Jag ville helst bli tvåa för då får man lite tid att andas i början och så får man avsluta. Nu får jag ge ännu mer tror jag, men jag hoppas att det inte ska påverka tävlingen, säger hon när hon några minuter senare kommer ut ur studion.– Det innebär att jag avslutar hela finalen. Jag är jättenöjd för jag älskar att vara sist, att få lämna sista intrycket, säger en sprudlande Amanda.

Tjejerna kramas, skrattar och flamsar. Att de är rivaler syns över huvud taget inte till. – Nej, jag tycker bara att vi tycker mer och mer om varandra för varje dag. Vi är som ett lag och unnar varandra att lyckas vad som än händer, säger Amanda.

Två tjejer i final, det innebär att ni skriver ”Idol”-historia. Varför just ni?– Det är väl för att vi är så olika, säger Amanda.

Marie tar hellre upp en likhet:– En faktor med oss två är att vi båda sjunger från benmärgen, vi menar verkligen det vi sjunger.

klar

Artikellänk är kopierad

TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro