ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Marie får gå i Anjas skola

Pontus Hammarlund · 19 Dec 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Hemlighetsmakeri kring TV 4:s nya storsatsning Elixir”

klar

Artikellänk är kopierad

Vi får hoppas att Marie Serneholt tar på sig lite mer kläder när hon ska pröva sin talang i skidbacken...
Vi får hoppas att Marie Serneholt tar på sig lite mer kläder när hon ska pröva sin talang i skidbacken...
... där hon ska läras upp av Anja Pärsson.
... där hon ska läras upp av Anja Pärsson.

TV. Metro kan i dag avslöja att TV 4 i största hemlighet planerar ett nytt underhållningsprogram – ”Elixir”. Snart får tittarna se skådespelare och artister pröva på livet som idrottsstjärnor.– Det handlar om landslagshjältar som ska visa andra stjärnor allt om deras sport, säger produktionsbolaget MTV Mastiffs vd Louise Juel.•• Ett omvänt ”Rampfeber” helt enkelt?– Ja, det kan man säga. Det är ett finländskt format, men det finns inga riktiga produktionsbeslut tagna ännu. Hör med TV 4, jag kan inte bekräfta något än, säger Juel.Ett testavsnitt med bland andra Gladys del Pilar är enligt Metros källor redan inspelat och tolv avsnitt är planerade. Mycket talar för att Anja Pärson kommer att lära artisten Marie Serneholt att åka skidor och att programledaren David Hellenius får visa sina färdigheter i stavhopp. Andra namn som kan bli aktuella är enligt Metros källor Peter Jöback, Kjell Bergqvist, Jesper Sahlén och Rolf Lassgård. Och några av idrottsgrenarna det talas om är rally, golf, snowboard, ridsport och simning.Programmet har redan gjort stor succé i Finland, där MTV 3, som Bonnier är delägare i, sänder det.

TV 4:s programchef Åsa Sjöberg är dock förtegen: – Vi håller på och pusslar, och i diskussionen som vi för med MTV Mastiff om produktioner för våren finns en sådan titel. Men exakt hur den ska hanteras är lite för tidigt att säga.Varken hon eller Louise Juel vill bekräfta eller dementera Metros uppgifter om vilka kända personer som kan vara aktuella för programmet. Men på MTV Mastiff är man redo.– När de bestämmer sig vill vi gå i gång så fort som möjligt, säger Louise Juel.   

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro