ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Marie Picasso lugn inför skivdebuten

Sara Stolt · 17 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
– Även utan ”Idol” hade jag sysslat med musik, men det har varit svårt att tas på allvar efter ”Big brother”, säger Marie Picasso. 

– Även utan ”Idol” hade jag sysslat med musik, men det har varit svårt att tas på allvar efter ”Big brother”, säger Marie Picasso.  Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Marie Picasso räknar med att hennes debutalbum sågas av recensenterna, men bryr sig inte om det.– Skivan blev ju som jag – bred, som Bert Karlsson skulle ha sagt, säger hon.Efter fem dagar i studion är Marie Picasso, 28, klar med sin skiva, som släpps i morgon. – Jag hade inte gjort det bättre om jag så haft ett halvår på mig, säger ”Idol”-vinnaren.

Hon tror att variationen på låtarna, som är allt från R & B- till Céline Dion-inspirerade, gör att skivan går hem hos de flesta. – Det är mycket svart musik på den. Jag ser mig mer som svart än vit när jag sjunger. Svart musik är liksom yvigare, säger Marie.– Nu när skivan är klar står jag rak i ryggen även när alla kreddiga recensenter börjar såga den, tillägger hon.

Är du säker på att den får dåliga betyg?– Det är klart. Även om den är bra skulle de aldrig erkänna det. De sågar alla ”Idol”-artister. Det gör ingenting.

Även om Marie knappt har hunnit vistas utomhus sedan hon vann ”Idol” har  fansen kommit fram och strött lovord över henne.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro