ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Martin Stenmarck: Allsångspotential

Nina Andrén · 7 Feb 2014
Uppdaterad 7 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Gustav Gräll

Martin Stenmarck – När änglarna går hem

Nio år efter “Las Vegas” är Stenmarck tillbaka i tävlingen och för en som aldrig riktigt föll för den vinnaren är detta en stark comeback.

Man känner igen stilen från hitten “Sjumilakliv” och det låter oväntat modernt. Kanske tack vare Alexander Bard som brukar ha näsa för hur pop ska låta här och nu. Pop på svenska är svårt. Tycker att det lätt blir dansband av alltihop men här fungerar det riktigt fint.

Martin Stenmarck ser säker ut och ljusriggen bakom honom på scenen är läcker och effektiv. Det ger ett maffigt intryck och lite woohoo-inbyggda-körer ger sken av allsångspotential.

Bidragets enda problem är väl att det är en “vuxen” låt. Har svårt att se barnröster välla in. Alltså konkurrerar låt och artist om samma publik som både Sanna Nielsen och The Refreshments. Någon ur den trion bör därför bli besviken på lördag.

Men Andra Chansen är ju egentligen inte fy skam heller. Däremot är chansen smalare nu att gå vidare därifrån eftersom Helena Paparizou MÅSTE ha den ena biljetten. Vi är alla eniga om det va?!

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro