ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Martin Stenmarck nöjd med att få en till chans

Emma Björkman · 8 Feb 2014
Uppdaterad 8 Feb 2014

Förra gången Martin Stenmarck var med i Melodifestivalen vann han. I Linköping gick han till Andra chansen. – Min låt växer så det är perfekt, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Gustav Gräll

År 2005 vann Martin Stenmarck hela Melodifestivalen med låten ”Las Vegas”. Nu gjorde han comeback i tävlingen med låten ”När änglarna går hem” och gick till Andra chansen. – Det känns jättebra, på riktigt. Jag får göra det jag älskar en gång till. Min låt växer så det är perfekt, säger han. Martin Stenmarck kastar en blick mot Panetoz och säger att han bara känner ”hjärtan” för dem. – De är de mest kärleksfulla fem herrarna som finns. Och Sanna gjorde ett fantastiskt framträdande. Jag kan ta att komma till Andra chansen om de går till finalen, säger han. Nu laddar han för efterfesten. – Jag ska fira stenhårt, jag är en trebarnspappa på grönbete, haha. Sedan ska han fundera på om han ska ändra något i sitt nummer inför Andra chansen i Lidköping den 1 mars. – Ja, jag ska se om det finns något som inte passar i numret.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro