ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Martina Haag: Jag älskar Italien

Johan Kellman Larsson · 23 Okt 2011
Uppdaterad 23 Okt 2011
På renrace i Lappland.

På renrace i Lappland.


Grekland är det värsta resminnet. Martina Haag åker hellre till Italien. Jag älskar det landet av en massa anledningar”.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – När jag gjorde research inför min nya bok, som delvis utspelar sig i Lappland, åkte jag upp  till norraste norrland med min son. Det var helt magiskt! När vi åkte upp på kalfjället med skoter undrade min son om vi var utomlands eftersom det var så vackert. Jag passade också på att åka ett så kallat renrace, vilket var häftigt men extremt läskigt. Man ligger på en släde medan renarna rusar fram över isen, jag blundade hela tiden. Värsta resminnet … – Jag var på tågluff i Grekland när jag var 16 år, det var hemskt. Jag och min kompis hade 350 konor tillsammans som vi skulle leva på i flera veckor. Jag låg och sov på tåget – på en hatthylla! Helt sjukt, jag snörade fast mig så att jag inte skulle ramla ner på natten.Favoritresmål … – Italien. Jag älskar det landet av en massa anledningar: språket, arkitekturen och framförallt maten. Alla pastarätter och skaldjur, jag skulle kunna äta tills jag sprack. Jag åker dit så ofta jag kan och var senast där häromåret. Det packar jag alltid ner i resväskan … – Löparskor! Det är ett perfekt sätt att kolla in en ny stad. Springer du en mil så gör du staden till din och får en bra mental karta under rester av semestern. Att springa längs med stranden är ju också helt underbart. Det första jag gör på hotellrummet … – Kollar om det finns badkar, jag älskar att bada. När man har sprungit eller shoppat hela dagen är det perfekt att komma tillbaka till hotellet och tappa upp ett stekhett bad. Restipset … – Var finklädd när du flyger – då ökar chansen att få sitta med de rika. Flygbolagen vill nämligen inte att det ska vara tomt där framme i den fina delen av planet och då fyller de upp med folk som ser representabla ut!

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro