ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Martina tjänar 19 000 kronor - hon sprättar det dubbla

Angelica Lundberg · 24 Okt 2013
Uppdaterad 24 Okt 2013
Martina får hjälp av Magnus Hedberg och Patrick Grimlund i TV 3:s ”Lyxfällan”.

Martina får hjälp av Magnus Hedberg och Patrick Grimlund i TV 3:s ”Lyxfällan”. Foto: TV 3


19 000 kronor i månaden. Så mycket drar Martina, 37, in på jobbet som väktare tillsammans med ett studiebidrag. Problemet är bara att hon gör av med 38 500 kronor. – När jag började förstå att man kunde ta ut kreditkort och ha kul för dem, där spårade det ur, säger hon i programmet Lyxfällan.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TV 3
Foto: TV 3

Det har blivit en livsstil för Martina att leva på kreditkort. Skönhetsprodukter, ansiktskrämer, ja till och med mat handlas på kredit.  

Hemma har hon en 4-årig dotter och med jobbet som väktare tillsammans med studiebidrag drar hon in 19 000 kronor i månaden. Problemet är att hon gör av med det dubbla - 38 500 kronor.

– Man blir svettig när man ser detta, säger Patrick Grimlund, Lyxfällans expert.

LÄS MER:  Löshåret fick Emelies skulder att växaFlydde landet med 200 000 i skulder Martina går alltså lika mycket back som hon faktiskt tjänar och räntorna växer explosionsartat. Totalt har hon över 280 000 kronor i skulder.  

– När jag började förstå att man kunde ta ut kreditkort och ha kul för dem, där spårade det ur. Det har blivit ett sätt att leva för mig, säger Martina.

Lyxfällan sänds i TV3 på torsdagkvällen klockan 20.00

klar

Artikellänk är kopierad

Angelica Lundberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro