ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Marvels nya Thor är en kvinna

Mikael Vestman · 15 Jul 2014
Uppdaterad 16 Jul 2014
Officiell illustration från Marvel av Thors nya inkarnation.

Officiell illustration från Marvel av Thors nya inkarnation. Foto: Marvel Comics


Vem är den nya Thor?

klar

Artikellänk är kopierad

”Det här är inte hon-Thor. Det här är inte Dam Thor. Det här är inte Thorita. Det här är THOR. Det här är Marvels Thor. Men det skiljer sig från alla Thor vi har sett tidigare,” skriver Marvel i sitt pressutskick angående den nya inkarnationen av åskguden.
”Det här är inte hon-Thor. Det här är inte Dam Thor. Det här är inte Thorita. Det här är THOR. Det här är Marvels Thor. Men det skiljer sig från alla Thor vi har sett tidigare,” skriver Marvel i sitt pressutskick angående den nya inkarnationen av åskguden.Foto: Marvel Comics
Marvel har även släppt en bild på vad som har blivit av den ”gamla” Thor, som nu alltså ska ha fallit ur nåd och förlorat sin plats och titel som åskguden.
Marvel har även släppt en bild på vad som har blivit av den ”gamla” Thor, som nu alltså ska ha fallit ur nåd och förlorat sin plats och titel som åskguden.Foto: Marvel Comics
En serietidning med superhjälten Thor från 60-talet.
En serietidning med superhjälten Thor från 60-talet.Foto: TT
Chris Hemsworth som Thor i de moderna filmerna om superhjälten/guden.
Chris Hemsworth som Thor i de moderna filmerna om superhjälten/guden.Foto: TT

Marvel teasade lite häromdagen att de skulle släppa en bomb angående sina karaktärer och historier och nu så är kaninen ute ur hatten! De avslöjade nämligen att Thor inte längre är värdig att svinga hammaren Mjölnir, så nu är det dags för en kvinnlig Thor att ta hans plats!

"Det är en stor dag i Marveluniversumet. Thor, Åskguden, har fuckat up och är inte längre värdig att svinga sin mäktiga hammare. För första gången i världshistorien så kommer hammaren att bäras av en kvinna. Just precis, Thor är en kvinna!" sade programledaren Whoopi Goldberg.

Vem som är den nya kvinnliga Thor är svårt att säga. Det finns ingen konkret information kring vem hon är, annat än att hon går under namnet Thor.

Hur tror ni att det här kommer att påverka den kommande Thor 3-filmen? Kommer vi att få se en kvinnlig Thor på vita duken?

►LÄS MER: Thor – Vem är vem i Marvel?

klar

Artikellänk är kopierad

Mikael Vestman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro