ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mary-Kate kräver immunitet

metro.se · 5 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Mary-Kate Olsen uppges kräva åtalsimmunitet för att tala med polisen om Heath Ledgers död.
Mary-Kate Olsen uppges kräva åtalsimmunitet för att tala med polisen om Heath Ledgers död.Foto: SCANPIX

Hollywoodstjärnan Mary-Kate Olsen uppges vägra att tala med poliserna som utreder Heath Ledgers död - om hon inte garanteras åtalsimmunitet.

Samtidigt säger hennes advokat Michael C Miller att hon inte visste någonting om de mediciner som hittades i den döde skådespelarens lägenhet samt i hans kropp.– Vad gäller utredningen har vi, på miss Olsens begäran, gett myndigheterna relevant information, inklusive händelseförloppet kring Mr Ledgers död och det faktum att miss Olsen inte vet någonting om varifrån Ledger hade fått sina läkemedel, säger han i ett uttalande, enligt contactmusic.com.Den 22-åriga för detta barnskådespelerskan var vän till Ledger och den förste som blev uppringd av den kvinnliga massör som hittade honom död.Heath Ledger avled i sin lägenhet i New York i januari. Enligt vad som hittills framkommit dog han av en oavsiktlig överdosering av läkemedel.Han sista roll blev den som Jokern i Batman-filmen "The Dark Night".

klar

Artikellänk är kopierad

metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro