ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mascha,31: Sluta bry er om att min tvååring har bikini

Linnea Carlén · 28 Jul 2015
Uppdaterad 28 Jul 2015
Mascha Vang tillsammans med dottern Hollie Nolia, iklädd en prickig bikini.

Mascha Vang tillsammans med dottern Hollie Nolia, iklädd en prickig bikini. Foto: Privat


Danmarks största bloggare har mött svidande kritik efter att hon låtit sin tvååriga dotter bära bikini. Folk hittar alltid saker att reagera på”, säger Mascha Vang till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Den danska storbloggaren och tv-personligheten Mascha Vang, 31, var nyligen på semester med sin familj i Turkiet. Under de många lata dagarna i solen la hon upp flera bilder från semesterparadiset på sin blogg och Instagram.

På en del av dem syns hennes tvååriga dotter Hollie Nolia, iklädd bikini. Att hon låtit dottern bära badplagget – och därtill fotat henne i det – har fått flera av hennes läsare att se rött.

LÄS MER
Marknadsför sina bikinis med "stora" tjejer – hyllas

En del kommenterar att små flickor inte ska bära bikini medan andra går så långt i sin kritik att påstå att hon sexualiserar sin dotter, vilket upprört tvåbarnsmamman.

”Det är så oskyldigt, och jag håller inte med om att allt måste psykoanalyseras och vridas upp. Slappna av! Om flickan vill ha bikini på sig, så får hon ha bikini på sig, precis som hon också får ha baddräkt på”, kommenterar hon kritiken på sin blogg.

–  Folk hittar alltid saker att reagera på, det spelar ingen roll vad jag gör för det blir alltid fel oavsett. Går hon på stranden i bikini är det fel. Lägger jag upp bilder på min dotter utan bikini eller baddräkt är det också del. Då är hon naken och sjuka människor människor kan titta på henne, säger Mascha Vang till Metro.

LÄS MER
14-årig flicka struntade i bikiniöverdel – fick inte bada

Hon säger att dottern bett om att få ha bikini, precis som mamma och storasyster och därför fick det, precis som att hon får använda och blir glad av att ha nagellack på sig.

– Jag tycker att folk ska sluta bry sig och lägga vikt på de små barn i världen som inte får mat och som har en eländig uppväxt, för min dotter får ordentligt med kärlek, hon har det bra och är lycklig över sin nya bikini. Det viktigaste är att hon är glad. Maschas beslut har varit något av en vattendelare. För samtidigt som hon kritiserats har positiva kommentarer strömmat in från läsare som säger att dottern är jättesöt i bikini. – Många av mina läsare höll inte med kommentarerna, så vi är många som tycker att det är okej.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro