ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Maskinen sexrappar om Amy Diamond: Uppenbar satir”

Emma Björkman · 27 Mar 2012
Uppdaterad 27 Mar 2012
Maskinen har tidigare varit i blåsväder med låten ”Alla som inte dansar” 2008. Med nya skivan fortsätter de att  provocera. ”Jag tycker inte att man ska behöva begränsa sig”, säger Herbert ”Afasi” Munkhammar.

Maskinen har tidigare varit i blåsväder med låten ”Alla som inte dansar” 2008. Med nya skivan fortsätter de att  provocera. ”Jag tycker inte att man ska behöva begränsa sig”, säger Herbert ”Afasi” Munkhammar. Foto: Andreas H Nilsson / Scanpix / Montage.


Maskinen fortsätter att provocera med nya skivan Framgång & efterfrågan”. I en låt rappar Frej Larsson att han låg med Amy Diamond innan hon blev känd.

klar

Artikellänk är kopierad

När musikvideon till Maskinens första singel från nya skivan släpptes anklagades duon för kungahån. I videon syns en skådespelare som liknar kung Carl XVI Gustaf som bland annat festar med två nakna strippor. Musikvideon raderades snabbt från Youtube.  – Jag tycker inte att man ska behöva begränsa sig inför sin publik. Han har uppenbart betett sig som ett svin men nu handlar inte låten om kungen utan om idioter i allmänhet som tjejer bör undvika, säger Herbert ”Afasi” Munkhammar, 27.

Kungen är inte den enda som råkar ut för duons påhopp. I låten ”Välkommen till mitt liv” på skivan ”Framgång & efterfrågan” som släppts i går rappar Frej Larsson ”Jag låg med Amy Diamond långt innan hon var känd”. Vilket i så fall skulle innebära innan sångerskan fyllt 13 år.  – Vi använder oss av metaforer och punchlines på skivan. Jag låg inte med Amy Diamond innan hon blev känd men det är roligt att hävda det. Det är uppenbar satir, säger Frej Larsson, 28, och fortsätter:

– Jag är beredd att offra allt på konstens altare och det känns som att vi har byggt upp kommunikation där vi kan få lov att göra det, säger Frej Larsson.

Metro har sökt sångerskan och barnprogramledaren Amy Diamond, 19, som hälsar att hon inte vill kommentera textraden. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro