ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Matkriget eskalerar – kaféägare slår tillbaka

Patrick Ekstrand · 26 Feb 2014
Uppdaterad 26 Feb 2014
Jenny Roshage som äger Bake it happen gillar inte det hon ser som oschyst konkurrens, i hennes fall från food trucken Fred´s.

Jenny Roshage som äger Bake it happen gillar inte det hon ser som oschyst konkurrens, i hennes fall från food trucken Fred´s. Foto: Urban Brådhe


Matkriget mellan traditionella restauranger och så kallade food trucks trappas upp. Nu hävdar en krögare att hon trakasseras av en rullande restaurang som har satt i system att parkera precis utanför entrén till hennes kafé.

klar

Artikellänk är kopierad

Fisk- och delikatessbutiken intill kaféet drivs av Susanne Levander. Även hon säljer luncher och även hon har märkt konsekvenserna av de rullande restaurangerna.  ” Kön gick precis utanför min dörr så folk inte ens kom in. Jag tycker att det är en jättebra idé, men de ska visa lite hänsyn.”
Fisk- och delikatessbutiken intill kaféet drivs av Susanne Levander. Även hon säljer luncher och även hon har märkt konsekvenserna av de rullande restaurangerna.  ” Kön gick precis utanför min dörr så folk inte ens kom in. Jag tycker att det är en jättebra idé, men de ska visa lite hänsyn.”Foto: Urban Brådhe

Så sent som i går rapporterade Metro om två foodtruckägare som ska ha blivit mordhotade av en restaurangägare i Söderort och nu berättar en annan foodtruckägare om den hårdnande konkurrensen.

– Det här är bara början, säger Fredrik Melin som äger Fred´s Food Truck när Metro frågar om matkriget håller på att eskalera. Hans verksamhet har hamnat i kollisionskurs med ett kafé på Kungsholmen.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro