ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Matt, 31, är dubbelgångare till dubbelgångarna på flygplanet

Åsa Larsson · 2 Nov 2015
Uppdaterad 2 Nov 2015
31-årige Matt Peabody från USA har hittat sina förlorade "trillingbröder".

31-årige Matt Peabody från USA har hittat sina förlorade "trillingbröder". Foto: Privat


"Jag visste inte att det fanns andra runtom i världen som var så lika mig", säger Matt Peabody, en i raden av dubbelgångare till de två nästan identiska män som fann varandra på ett flyg till Galway.

klar

Artikellänk är kopierad

I fredags rapporterade Metro om två främlingar som hamnat bredvid varandra på ett flygplan – och upptäckt att de var varandras spegelbilder. Nu har dubbelgångarna fått sällskap av ytterligare en kopia – 31-årige Matt Peabody från Sault Sainte Marie i Michigan.►LÄS MER: Han mötte sin dubbelgångare – på flygstolen bredvid Matt Peabody såg nyheten om dubbelgångarna och la upp en bild på sig själv på länkdelningsforumet Reddit med texten: "Det verkar som att jag missat mitt flyg". Han hänvisar till nyheten om Robert Stirling, 35, som hamnade bredvid Neil Douglas, 32, på ett flygplan och upptäckte att de var på pricken lika. Dubbelgångarduon ska sedan ha gått ut och tagit en öl tillsammans.

"En klasskamrat visade mig bilden och jag blev ganska paff. Sen fortsatte det att dyka upp fler, det var fascinerande. Jag visste inte att det fanns andra runtom i världen som var så lika mig", skriver han till Metro.►LÄS MER: Clara hittade sin dubbelgångare på krogen – i ett annat land Sedan dess har hashtaggen #BeardTwins (skäggtvillingar) uppstått på Twitter och dubbelgångarna har bara blivit fler och fler.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro