ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Matte Karlsson åker helst till Brasilien

Emma Löfgren · 7 Jun 2011
Uppdaterad 7 Jun 2011

Mats Matte” Karlsson gillar Rio. Till och med vintern är varm, säger han. Men Marrakech är ingen favorit: ”Alldeles för mycket folk.”

klar

Artikellänk är kopierad

Mats ”Matte” Karlsson somnar direkt när han sätter sig på flyget – därför tar han alltid med sig stödkragen.
Mats ”Matte” Karlsson somnar direkt när han sätter sig på flyget – därför tar han alltid med sig stödkragen.Foto: Linus Hallsénius/TV4

Bästa resminnet … – Oj, jag har många bra. Men det bästa är nog Brasilien, första gången jag såg Formel 1 live. Det var någon gång på 90-talet och Mika Häkkinen, Michael Schumacher och hela högen var där. Det var en riktigt stor och häftig upplevelse.Värsta resminnet … – Marrakech. Det passar säkert många, och det var ändå ganska trevligt där, men jag skulle aldrig åka dit igen. Alldeles för mycket folk. Annars har jag nog inga dåliga resminnen. Jag kommer i alla fall inte på något i stil med ”den där, det var en jävla resa, alltså”.Favoritresmål … – Brasilien, hela Brasilien. Jag tillbringar mycket tid där i arbetet och framför allt tycker jag om klimatet. Det är varmt, men man slipper den där fuktigheten. Till och med vintern i Brasilien är bra. – Det finns både för- och nackdelar med människorna där, men de är väldigt trevliga de också. Jag gillar Brasilien.Det packar jag alltid ner i resväskan … – Det finns väl en hel hög med grejer som jag alltid packar ner. I handbagaget har jag alltid med mig stödkrage och öronproppar. Jag sover alltid på flygplan – det tar fem minuter och sedan har jag somnat.Det första jag gör på hotellrummet … – Kollar så att det är ett fräscht badrum. Så att det inte har skitränder i toalettstolen och mögel i duschen.Restipset … – Har man inte upplevt nyår på Copacabana i Rio de Janeiro så ska man göra det. Två och en halv miljon människor på playan, det är häftigt.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Löfgren
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro