ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mattias Moström klar för Molde

Fotbollsdirekt.com · 1 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Den av AIK ratade mittfältaren Mattias Moström har nu hittat en ny klubb. Och som väntat blir hans hemvist Norge i fortsättningen. Molde blir ny klubbadress och han får sällskap till klubben av Örgrytes försvarare Valter Tomaz Jr.

Först gjorde Molde klart med Kjell Jonevret som tränare och nu har klubben också säkrat underskrifterna från två allsvenska spelare.Mattias Moström har skrivit treårskontrakt med den norska klubben, som har som största ambition att ta sig tillbaka till den högsta ligan så snart som möjligt.Enligt Moströms agent Per Jonsson var inte valet svårt för sin klient.– Han fick ett bra intryck av både Ålesund och Molde. Men det har varit väldigt positivt att klubbdirektören Tarje Nordstrand har varit så entusiastisk. Dessutom vet Kjell Jonevret vad Mattias går för. Det ekonomiska var inte lika viktigt, säger Jonsson till Sunnmörsposten.Molde kommer att få betala pengar till AIK, då Moström stod under kontrakt med Solnaklubben men det bedöms bara vara en ren formalitet.

klar

Artikellänk är kopierad

Fotbollsdirekt.com
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro