ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Maud misslyckades med att förtidsrösta

Stockholm TT · 20 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Under stor mediebevakning vandrade hon skrattande från riksdagen Drottninggatan fram till Kulturhuset och delade ut vita dahlior till människor. Uppmaningen som följde var: Gå och rösta!

Väl framme vid Kulturhuset i akt och mening att själv göra det i god tid upptäckte hon fadäsen. -Men vad hemskt! Jag lade ju ned röstkortet, sade hon. Men det blev ingen röstning. Medarbetare skickades tillbaka till riksdagen för att leta. -Det här är en instruktionsfilm om hur man inte ska göra, förklarade Maud Olofsson. I stället höll hon en presskonferens om alliansens och centerns förslag till åtgärder för att hjälpa människor tillbaka till arbetet. Det handlar om allt från att införa ett jobbmål i sjukförsäkringen till att förtidspensionerade ska kunna få pension under tiden som de startar nya företag. Andra förslag är att förbättra matchningen på arbetsförmedlingen och att införa speciella rehabiliteringslotsar.

Enligt Maud Olofsson blåser nu valvinden åt rätt håll. Alliansen kommer att vinna på söndag och det finns särskilt en sak som kommer att avgöra det jämna läget. -Jag tror att människor tycker att de ska ge de nya en chans. Vi har ju visat att vi verkligen vill regera ihop, till skillnad från de andra, sade Olofsson, som till slut fick sitt röstkort.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro